Около Григор Димитров винаги  е горещо. Красавиците една след друга

...
Около Григор Димитров винаги  е горещо. Красавиците една след друга
Коментари Харесай

След раздялата с Мадалина Геня: Хвана ли си Григор Димитров ново гадже?

Около Григор Димитров винаги  е горещо. Красавиците една след друга падат в краката му. Преди няколко месеца той се раздели с румънския модел Мадалина Геня, а оттогава дали има другарка е въпросът, който изтезава почитателите му.

Факт е, че след раздялата кариерата му се изстреля на върха. Много хора се майтапят, че гаджетата не му въздействат добре.

Дали обаче сърцето на Гришо е свободно? Тръгна си със страхотна мацка от празненството в Монте Карло. Става дума за френската хубавица Ализе Лим. Преди няколко месеца тя се раздели  с четирикратния първенец на НБА Тони Паркър. Тяхната любовна история продължи 3 години, само че завърши на 8 февруари. Преди това тя имаше връзка с френския плувец Флоран Маноду.

Всички се питат двойка ли са с Гришо, откакто се появиха доста общи техни фотоси. Чаровната французойка, която има виетнамска жила в рода си, и Григор бяха дружно на празненство на принц Албер II.

Факт е, че Ализе е близка другарка на първата ни ракета, само че дали споделяят едно легло към този момент можем единствено да гадаем. В момента французойката е кореспондент и коментатор за разнообразни малките екрани и с Димитров постоянно се засичат по шампионати.

Автор:  sportal.bg

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР